Nyt on tuntunut sen verran hyvältä laulaa, että olen alkanut miettiä mahdollisia koelauluja ym. Keväällä osallistuin ensimmäistä kertaa elämässäni kahteen kilpailukarsintaan, mutta ne meni lähinnä harjoituksen piikkiin. Selvisin toisesta erittäin kunniakkaasti ja toisesta selvisin häpeällä... Laulutekniikkani on ollut sen verran horjuvaa viime kevääseen saakka, että olen joutunut aina pelkäämään pahinta lavalle astuessa. Se ei ole ollut omiaan nostamaan esityksen taiteellista tasoa.

Täytyy pitää silmällä koelauluja ja kilpailuja. Muutkin esiintymiset olisivat tervetulleita, ja niitä onkin tulossa ainakin muutamia koulun puolesta. Tähän hommaan kuuluu itsensä markkinoiminen - taito jonka toiset hallitsevat paremmin kuin toiset. Tietenkin auttaa myös jos on hyvä tuote, jota markkinoida!

Lopuksi vielä kunnianosoitus edesmenneelle herra Pavarottille. Yksi kolmesta suuresta on nyt pois. On hyvä pitää mielessä että meidän kaikkien maallinen vaellus päättyy aikanaan. Se laittaa asiat erilaiseen perspektiiviin.